WEBINAR

Kto, kogo i czym karmi? Marketing kulinarny przed, w trakcie i po pandemii

28 maja, 10:00

Rynek kulinarny w Polsce przed okresem pandemii rozwijał się w zawrotnym tempie. Jak obecna sytuacja wpłynęła na branże i jak to się stało, że gotowanie wyszło z kuchni? Po raz kolejny spotkamy się z Sylwestrem Wroną, Chief Operating Officer w Insignia i Szymonem Krzysiakiem, Senior Strategy Plannerem Insignia, którzy przeanalizowali zmiany na świecie kulinarnym. Specjaliści z Insignia opowiedzą, czym jest cooking trend, kiedy nastąpił boom programów kulinarnych, książek kulinarnych, portali kulinarnych oraz dlaczego lifestylowe gotowanie i gotowanie gwiazd z domu stało się tak popularne.

Z webinaru dowiesz się :

jak buduje się długofalowe platformy kulinarne w Polsce – case studies znanych marek,

jak marki zareagowały na boom kulinariów w czasie pandemii – przegląd aktywności marek,

jak branża gastronomiczna radzi sobie w trakcie pandemii – succes stories marek w social media i analiza najlepszych praktyk.

Udział w webinarze jest BEZPŁATNY. Natomiast chcielibyśmy móc kontaktować się z Tobą w przyszłości, informując Cię o kolejnych organizowanych przez nas wydarzeniach.

Prowadzący webinar

Szymon Krzysiak

Senior Strategic Planner Insignia

Sylwester Wrona

Chief Operating Officer Insignia

Inne webinary

Dla kogo przeznaczy jest wabinar?

marketerzy i managerowie odpowiedzialni za tworzenie treści i działania content marketingowe

dziennikarze, redaktorzy i blogerzy tworzący treści, którzy chcą poszerzyć wiedzę techniczna w obsarze analizy danych w Internecie

twórcy stron internetowych dedykowanych działaniom opartym na content marketingu

Patroni wydarzenia

  • Izba Gospodarki Elektronicznej Akademia Marketingu social media to nowa telewizja
  • logo_CrossWeb

Masz pytania? Skontaktuj się z nami!

Justyna Szmidt
Events & Customer Education Specialist
Gabriela Wolak
Business Growth Manager
Michał Grzebyk
PR & Content Marketing Manager

Masz pytania? Użyj poniższego formularza.

Podaj imię (wymagane)

Podaj e-mail (wymagane)

Twoja wiadomość